Ontdek jouw
volgende stap

Neem een kijkje naar alle carrièrekansen en ontdek waar jouw talent tot zijn recht komt! Zie je een rol die je aanspreekt? Laat jouw gegevens na zodat wij je kunnen contacteren. Niet meteen gevonden wat je zoekt, of nog niet zeker welke richting je uit wilt? Deel jouw ambities met ons via het contactformulier. Dan gaan wij voor jou op zoek naar een passende uitdaging.

Type vacature

Is “Safety your Business”? Ben je een gepassioneerd People leader, met een no non-sense mentaliteit? Een ingenieur met visie en gefascineerd door elektriciteit? Dan kan de volgende opportuniteit wel eens midden in je sweet spot zitten.

Onze klant is een keuringsorganisme, een dynamische KMO met een lange familiale traditie. Gespecialiseerd in het inspecteren van elektrische en mechanische installaties, gasdetectie alsook in brand- en explosieveiligheid. Onder het motto “Safety is our business” helpt onze klant sinds 40 jaar zijn klanten die zich situeren over heel België. Niets wordt aan het toeval overgelaten onze klant staat voor kwaliteit en is een referentie binnen de sector.

Jouw boekhoudkundig brein is benijdenswaardig. Sturen, coördineren je ding. Je houdt de dingen graag in balans. Constant kunnen groeien en nieuwe dingen ontdekken vind je gewoon leuk.

Er op uit om een impact te maken? Lees verder!

Als snelgroeiend boekhoudkantoor biedt onze klant een waaier aan diensten. Met zo’n 60 werknemers verspreid over 7 locaties zijn ze boekhouder, vertrouwenspersoon én adviseur van hun klanten. De werksfeer is er familiaal, dynamisch en warm en er heerst de heilige overtuiging dat het koesteren van talent en het bieden van kansen voor verdere groei en ontwikkeling de enige weg vooruit is.

Voor zijn vestiging in Wevelgem zoekt onze klant een Supervisor en dat kan jij zo maar zijn.