Hugo zkt. talent

Bij Hugo geloven we in carrières die resoneren met wie je écht bent.

Ons doel is niet om mensen zomaar ergens te plaatsen, maar om hen juist te plaatsen. Daarbij is jouw CV slechts het begin. Voor ons draait het om meer dan een checklist met vaardigheden, maar om attitude, karakter en persoonlijkheid.

Bij Hugo snappen we dat mensen soms (on)bewust een pad kiezen dat meer ‘moet’ dan past. Beïnvloed door opvoeding, omgeving, of ‘zo hoort het’. Onze recruiters gaan verder dan dat. Wij zoeken een carrièrepad dat niet alleen past bij je kunnen, maar ook bij je dromen en ambities. Een pad waar je jouw
talenten ten volle benut en waar je elke dag opnieuw voldoening uit haalt.

Hugo zkt.

People leaders

Hugo spot leiders die niet alleen teams efficiënt kunnen aansturen, maar ze ook laten vlammen. Ben jij iemand die positieve impact creëert en je team naar nieuwe hoogten tilt? Ben jij die game changer die gelooft dat werkgeluk leidt tot creativiteit, innovatie en productiviteit? Dan zoeken we jou! Wij waarderen leiders die hun team inspireren, engageren en ieders potentieel optimaal benutten.

Hugo zkt.

Customer facing experts

Wij zoeken mensen voor wie het creëren van de ultieme Customer Experience in hun DNA zit. Ben jij die held die elke interactie met klanten ziet als een kans om te schitteren, relaties te bouwen en een onvergetelijke indruk achter te laten? Dan heb jij de klantgerichte mindset die wij zoeken. Wij helpen je graag die ideale customer facing rol te vinden waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Bij Hugo ontmoeten we allerlei mensen.

Sommigen onder hen zijn assertieve plantrekkers die hun talenten ten volle kennen en gas vooruit geven. Anderen zijn beladen met potentieel, leergierig en gemotiveerd, maar weten nog niet helemaal zeker waar ze naartoe willen.

Allemaal zijn ze op zoek naar een carrièrepad dat écht bij hen past.

Die assertieve plantrekkers, die willen wij helpen groeien door hen dé functie te bieden die voor hen de volgende stap vooruit is. En die down to earth talenten, die willen wij ondersteunen en begeleiden in hun zoektocht naar een pad waar ze hun talenten ten volle kunnen benutten en écht voldoening uit halen.

Hoe gaan we te werk?

Contacteer ons!

First things first. Wanneer je een carrièrekans vindt die jou aanspreekt, laat dan jouw gegevens achter onder de functiebeschrijving. Vind je niet meteen een mogelijkheid die bij je past, of ben je nog niet zeker welke richting je uit wilt?
Deel jouw ambities met ons via het contactformulier. Dan gaan wij voor jou op zoek naar een passende uitdaging. Deel jouw ambities met ons via het contactformulier. Dan gaan wij voor jou op zoek naar een passende uitdaging. 

Getting personal.

Wij nemen contact met je op om een persoonlijk gesprek in te plannen waarbij niet alleen jouw professionele profiel centraal staat, maar we het ook hebben over jouw interesse, persoonlijkheid en ambities.

Nu is 't aan ons

Weet je nog niet welke functie jou aanspreekt? Dan gaan wij voor jou op zoek naar een passende carrièreoptie. Bij elke functie en bedrijf maken we de reflectie naar jouw verwachtingen, noden en persoonlijke profiel. We streven naar een match die niet alleen gebaseerd is op de talenten en vaardigheden, maar ook op een gedeelde visie en aansluitende waarden.

Interviewfase

Je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij de opdrachtgever. Je kan op Hugo rekenen voor de coördinatie van de sollicitatiegesprekken, voorbereiding, opvolging en feedback.

Proficiat!

Wij begeleiden je doorheen het proces van onboarding en de acceptatie van het aanbod van de opdrachtgever, inclusief eventuele contractuele besprekingen en de voorbereiding op de eerste werkdag.

Let's keep in touch

Op ons kan je ook nadien rekenen. Onze recruiters staan voor je klaar bij alle zorgen, vragen, bedenkingen en dromen die je nog hebt. We’re here to support you!

Hugo rekruteert op
attitude & karakter.

Bij Hugo speuren we naar inspirators met net dat beetje extra, authentieke mensen die hun eigen pad durven bewandelen.