Hugo rekruteert op attitude en karakter.

Hugo's DNA over ons Hugo Recruitment

Ontstaan vanuit de overtuiging dat de juiste mensen op de juiste plek het fundament vormen van elk succesvol bedrijf, streeft Hugo ernaar om zowel kandidaten als werkgevers te begeleiden in deze uitdaging.

Wij geloven dat mensen een carrièrepad verdienen dat écht past bij hun persoonlijkheid en dat bedrijven werknemers verdienen die toegewijd en tevreden zijn. Want alleen zo haal je echt voldoening uit je werk, en alleen zo staat jouw team of bedrijf echt sterk.

Onze recruiters duiken diep in de dromen en ambities van kandidaten én werkgevers om matches te vinden die écht resoneren.

Daarom staat de mens achter de CV bij Hugo centraal. Wij doen meer dan vinkjes zetten bij vaardigheden. Wij graven dieper en gaan op zoek naar de unieke talenten die onze kandidaten definiëren en de unieke behoeften en wensen die onze bedrijven drijven. Zo vinden we de perfecte match tussen bedrijf en talent.

Verrassende

Inzichten

Bij elk contact streven wij ernaar om de onderliggende
behoeften van de kandidaat of onderneming waarmee we
babbelen te capteren. We luisteren oprecht naar hun verhaal en proberen gevatte vragen te stellen om zo de onderliggende behoeften te onthullen, zodat we hen optimaal kunnen ondersteunen in hun zoektocht.

Duurzame

Matches

Ons doel is het creëren van langdurige relaties tussen
bedrijven en talenten. We richten ons op compatibiliteit,
waarbij zowel vaardigheden als persoonlijke waarden worden meegewogen. Dit leidt tot matches die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar ook bijdragen aan toekomstige groei en stabiliteit. Win-Win.

"Hugo is Humble, Unconventional, Genuine en Optimistic. De focus verleggen van transactionele rekrutering naar rekrutering met persoonlijkheid, diepgang en begrip, dat is waar we voor gaan."

- Hugo

In ons DNA...

Creëer verbinding

met empathie

Bij Hugo begrijpen we de kracht van empathie in het vormen van betekenisvolle connecties. We verdiepen ons in jouw unieke verhaal en luisteren niet alleen, maar begrijpen wat je nodig hebt.

Inspireer met

optimisme

Ons optimisme werkt aanstekelijk. Bij Hugo streven we niet enkel naar het vinden van de juiste match, maar trachten we ook onze kandidaten en werkgevers te inspireren.

Streef naar

integriteit

Integriteit is ons kompas. Hugo staat voor transparantie, openheid en betrouwbaarheid. Wij willen niet alleen partners zijn in een tijdelijke zoektocht, maar vertrouwenspersonen in jouw professionele reis.

Zet inzicht om

in actie

Bij Hugo zijn inzichten de drijvende kracht achter onze acties. We combineren scherpzinnige observaties met een doelgerichte aanpak, waardoor we effectieve resultaten behalen.

Onze recruiters benaderen elk project met een frisse blik en een toegewijde instelling, altijd gericht op het vinden van de perfecte match tussen talent en werkgever. Wij horen graag uw verhaal!

Hugo vindt bijzondere mensen
voor bijzondere bedrijven.