Hugo voor werkgevers

Hugo vindt bijzondere
mensen voor bijzondere bedrijven

Bij Hugo begrijpen we dat je niet zomaar een werknemer zoekt, maar een doordachte match die jouw team versterkt en aanvult. Wij gaan voor werknemers die niet alleen skills hebben, maar die ook passen in jouw bedrijfscultuur, visie en ambities.

Ons motto? Motivatie en de juiste mensen op de juiste plek zijn key voor het succes van elk team of bedrijf. Wij graven dieper, verder dan gewone CV’s en standaard praatjes. Recruitment bij Hugo is een mix van intuïtie, diepgaande vragen en ervaring. Een strategische zet voor jouw business, geen giswerk.

Hugo is

Hands-on
expertise

Onze roots? Die liggen in het veld zelf, niet aan de zijlijn. We weten wat werkt en wat niet. We combineren veldervaring met doordachte rekruteringsskills voor realistische, effectieve resultaten.

Hugo is

diepgaande
matchmaking

Hugo’s benadering gaat verder dan CV’s. Wij vinden de perfecte match door zowel vaardigheden als bedrijfscultuur mee te wegen. Onze focus ligt op een complete fit voor langdurig succes.

Hugo is

partnerschap
met pit

Wij bouwen aan sterke, duurzame relaties voor onze klanten. Hugo staat voor verrassende inzichten en innovatieve matches die bedrijven naar een hoger niveau tillen.

Wij zien een doordachte rekrutering als een strategische investering in de duurzaamheid van jouw teams.

Bij Hugo geloven we dat echte talenten verder reiken dan wat op papier staat. Onze aanpak focust op attitude en karakter: sleutelfactoren voor een succesvolle match tussen kandidaat en bedrijf.

Zo zoeken wij gekwalificeerde, loyale werknemers die oprecht tevreden zijn in hun rol. Zo’n werknemers brengen een frisse energie mee, met als resultaat een motiverende invloed op het hele team. Door werknemers te vinden die echt passen bij uw bedrijf, bouwt Hugo aan de toekomst van uw organisatie. Wij creëren teams die niet alleen sterk presteren, maar ook langdurig bijdragen aan het succes en de stabiliteit van uw bedrijf.

Hoe gaan we te werk?

Contacteer ons!

Wanneer je interesse hebt om jouw rekruteringsproces door Hugo uit handen te laten nemen, kan je jouw gegevens achterlaten via het contactformulier. Wij nemen vervolgens contact op voor verdere bespreking.

Intake

De eerste stap in het proces is een intakegesprek waarbij we bespreken welk profiel gezocht wordt en wat de functievereisten zijn, maar waarbij we ook de context en cultuur van de onderneming trachten mee te nemen. In welke sfeer komt de kandidaat terecht? Welke normen en waarden heersen er in het bedrijf, management en teams? Zo krijgen we inzicht in het volledige plaatje.

Hugo zkt. Talent

We gaan vervolgens aan de slag om mogelijke kandidaten te contacteren en hen warm te maken voor de functie. We letten hierbij niet enkel op het afvinken van de noodzakelijke vaardigheden, maar ook op de persoonlijkheid, attitude en karakter.

Shortlist

We rapporteren de resultaten van onze eerste gesprekken en maken samen een shortlist op van de meest interessante kandidaten die bij jullie op gesprek mogen komen.

Feedback

Je kan op Hugo rekenen voor de coördinatie van de sollicitatiegesprekken, opvolging en feedback. Na de gesprekken bespreken we de feedback en koppelen wij terug naar de kandidaten.

Aanwerving & onboarding

Wanneer een kandidaat geselecteerd is, kunnen wij de contractuele gesprekken begeleiden indien gewenst. Daarna zijn wij een klankbord in de onboarding in de nieuwe functie, en ook later blijven wij beschikbaar voor ondersteuning en advies.

"Hugo is Humble, Unconventional, Genuine en Optimistic. De focus verleggen van transactionele rekrutering naar rekrutering met persoonlijkheid, diepgang en begrip, dat is waar we voor gaan."

- Hugo

Hugo rekruteert op
attitude & karakter.

Bij Hugo speuren we naar inspirators met net dat beetje extra, authentieke mensen die hun eigen pad durven bewandelen.